Beoordelingen van De Aardappeleters Nuenen

Recente recensies

4.0
Maikel van Heugten
vandaag

Nasi-Schotel zat helaas geen gebakken ei bij zoals op website beschreven.

Hubert
30 september 2022

Heerlijk gegeten en uiteraard genoten 😊😊

Helen Schonenberg
30 september 2022
RaDe
25 september 2022

Prima friettent en zou er normaal 5 sterren voor geven maar de laatste 3 online bestellingen waren telkens niet compleet.

M
21 september 2022

Steppegras Portugal!! Steppgras was slap en over de kip heen gegooid.. Het zou kip piri piri zijn maar het was kip in Chili Saus, piri piri smaakt toch echt anders. Onze burger was prima, alleen het broodje was gort droog.. Milkshake zat (water)ijs in waardoor hij warrig smaakte.. Nope hier halen wij helaas geen eten meer.

Joke van Deurzen
9 september 2022

Wij bestellen regelmatig en de kwaliteit is erg goed. Vandaag hebben we weer besteld en we vonden de friet erg hard en droog. Heel jammer.

Erik
9 september 2022

Zoals bijna van zelf sprekend alles weer top , bestelling staat altijd snel klaar en is altijd in orde complimenten voor Jullie en jullie team

PGTB
7 september 2022

Helaas waren de frietjes koud en taai. Erg jammer. Geen leuke afsluiting van een leuke dag.

H Van Leeuwaarden
5 september 2022

Zoals altijd, goed en lekker

Martine
3 september 2022
Brigitte
2 september 2022

Bestelling stond op de afgesproken tijd klaar en was ook weer erg lekker.

Annemieke de Jonge
18 augustus 2022

We hadden een steppegras met frikandel en appelmoes besteld. We kregen; extra bakje mayonaise, bakje sla, steppegras met stukjes kip en satesaus…… heel jammer.

hans
15 augustus 2022

goed geregeld, op tijd klaar en goeie kwaliteit

Henriette Schenkels
13 augustus 2022

Twee keer steppegras besteld. Het vlees en de saus waren prima, helaas waren de frietjes te hard en te droog. Hierdoor zat er weinig smaak aan de frietjes. Knapperige frietjes zijn natuurlijk lekker, maar deze waren te hard gebakken. De normale friet bij jullie is altijd super lekker!

Wil
27 juli 2022
Henri Vlassak
25 juli 2022
Emiel B
14 juli 2022

Niks aan toe te voegen. Prijs/kwaliteit is prima en het personeel is vriendelijk.

Henny de Bar
10 juli 2022

Zo als altijd super. Mooi op de afgesproken tijd . En alles weer lekker en veel.

Heleen van den Berg
10 juli 2022

Beter bestelling nakijken. Satesaus ontbrak.

Dick van Berkel
9 juli 2022

Zoals gewoonlijk stond bestelling klaar en was het weer lekker

Gerrie van de Ven en Henny van Eggelen
2 juli 2022

Alles super en wat hebben jullie een goede organisatie. Top

P.Amelink
25 juni 2022

We bestellen geregeld, altijd in orde. Helaas , gisteren waren de frites lauw en slap en de saté was aangebrand aan één kant. Jammer!!

Yessica
25 juni 2022

Minisnacks Nacho cheesebites besteld. Waren zo lang gebakken dat al het kaas was verdwenen en ik dus holle snacks had zonder vulling. Friet was ook vandaag weer te hard/lang doorgebakken.

Vd westerlo
24 juni 2022

Goede en hele snelle service en vriendelijke mensen

Yessica
17 juni 2022

Frietjes waren vandaag weer eens lekker gebakken, laatste paar keren te hard maar vandaag perfect. Ook een salade carpaccio geprobeerd, was ook erg lekker!

Heidi
13 juni 2022

Bestelling op tijd, kwaliteit zeer goed

Omi
8 juni 2022

Heerlijk broodje gyros en groot ook! Verder zijn de friet en snacks altijd lekker en op afgesproken tijd klaar ondanks de grote drukte

Rob
3 juni 2022

Lekker en op tijd. Deze mensen hebben het terecht druk!

Franske
1 juni 2022

Geen championsaus bij de schnitzel en de grote slurie was klein, jammer van de service.Pikte het ook niet op na 1 telefoontje

Henri Vlassak
23 mei 2022

Online besteld Goede spullen en service

Van Rooij
21 mei 2022

Bestelling klopte en was op tijd. De frites waar we eigenlijk voor komen was van matige kwaliteit: veel harde stukjes en bovenmatig vet. Dit kan veel beter, zoals we weten. Let op de juiste temperatuur en gooi geen restjes terug voor hergebruik

Shari-Sayan
21 mei 2022

Voor mij is dit de lekkerste friettent! De mensen hebben een hart voor de zaak en zijn altijd vriendelijk! Nog nooit iets mis gegaan met de bestelling, voor mij is de Aardappeleters mijn favoriet!

M
21 mei 2022
Lonneke
21 mei 2022
Ted
8 mei 2022

Bestelling was op tijd klaar...en was heerlijk, zoals altijd!

Ruud
1 mei 2022

Loempia’s niet goed gebakken, zigeunerburger zonder zigeneursaus… Te zachte kroketten. Jammer, niet wat we gewend zijn

Berry Mentink
30 april 2022

hele goede friet en stoofvlees

Rene
28 april 2022

Goede kwaliteit en ondanks grote drukte prima klantgerichtheid

Tom
22 april 2022

Weer snacks vergeten

jose
16 april 2022

Exact op tijd klaar, was lekker.

Ton
15 april 2022

In de bestelling had gevraagd om de satesaus apart in een bakje te doen, deze keer zat de saté saus al over de frietjes, kleinigheidje maar toch, volgens mij werd mijn bestelling gedaan door een nieuwe medewerker, dus mogelijk moet hij daar nog gefijntuned worden, kwaliteit is prima

van Hoof
11 april 2022

We hadden een grote friet oorlog besteld, bij het openmaken zagen we gelijk dat het geen grote friet was (gezien het formaat) en helaas zat er zeer weinig satésaus bovenop de friet. De bestelde knakworst was koud (en we wonen slechts op een paar minuutjes afstand). Wij vonden het om deze reden dan ook teleurstellend.

Hr. de Groot
11 april 2022

Lauwe friet en snacks, de zak heeft 20 minuten bij de andere balie gestaan om 4 milkshakes te maken, niemand had daar schijnbaar tijd voor, na 3 keer vragen aan de eigenaar heeft hij uiteindelijk de milkshakes gemaakt zonder excuses of wat dan ook, thuis aangekomen bleek er een milkshake niet goed dicht te zitten, alles zat onder. Klantvriendelijkheid dikke 0,service dikke 0,

Kim
27 maart 2022

Als je uit drukte de tijdschema niet kan aanhouden, geef dit dan online aan of hou je klanten een beetje op de hoogte. Heb 35min!!!! minuten langer moeten wachten op mn bestelling. Terwijl de andere bestellingem om me heen met een latere tijd reservering eerder weggingen. En de opmerking die ik kreeg was. Nee mijn excuses, uw bestelling ligt achter daar heb ik geen zicht op.. Uhmm.. Hallo??? Dus een kleine gratis milkshake was lief aangeboden maar dit is niet de normale gang van zaken. Mij zie je hier niet graag meer terug.

Henri Vlassak
12 maart 2022

Niks te verbeteren. Ga zo door. Via site bestellen prima geregeld.

Lonneke
8 maart 2022
Wilma
6 maart 2022
Karen C uypers
6 maart 2022
Henri Vlassak
28 februari 2022
Waz
27 februari 2022

Bestelling was prima op tijd klaar, jammer dat de chicken sticks gekruid waren, niet iedereen houd van alle typen kruiden.

Gwendolyn
26 februari 2022

Normaal echt super tevreden, deze keer leek het steppegras wel op de frietjes chips uit de supermarkt. Zo hard gebakken dat het niet te eten was, die zijn helaas in de prullenbak belandt.

mark boogers
19 februari 2022

Het is er altijd goed Vooral de hamburgers 👍👍

Kim
14 februari 2022

Normaal altijd goed. Nu was de friet koud, de snacks lauw en was mijn bami niet vegetarisch. Het was ook gigantisch druk, maar dan nog is het fijn als het eten gewoon warm is. Wellicht minder mensen tegelijk plannen op afhaaltijden?

John Roodbeen
13 februari 2022

2 gerechten, bitterballen en kipfingers, niet meegeleverd. Niet zo best 😩

Daisy
12 februari 2022

Super makkelijk via internet te bestellen en altijd op tijd

Saskia Spierings
11 februari 2022

Snelle service, lekkere friet en heerlijke snacks. Stoofvlees is een aanrader!

Ramon de Jonge
3 februari 2022

Beste friettent van Nuenen wat mij betreft. Sinds corona kun je online bestellen en een tijd prikken om af te halen. Geweldig systeem, en werkt perfect. Bestelling staat (meestal) stipt op tijd klaar. En ook niet onbelangrijk, de frieten zijn gewoon erg lekker!

Berry Mentink
2 februari 2022
Mirjam
2 februari 2022

Super lekker, prima hoeveelheid, op tijd klaar. Vandaag per ongeluk iets vergeten, geen probleem want kan gebeuren en super netjes opgelost. Dankjewel!

Henri Vlassak
28 januari 2022

Online besteld. Snel en goed

femmo
27 januari 2022
Jan Boudewijn
24 januari 2022

de kroketten zijn heerlijk. de bestelling is altijd rond de besteltijd klaar. heel fijn

Henny de Bar
23 januari 2022

Elke keer weer supper lekker en veel. De afgesproken tijd klopt altijd perfect. Een blije en tevreden klant.

Erik van Rooij
21 januari 2022

Alles weer prima in orde werkt ideaal via app en een compliment jullie team goed georganiseerd Lijkt allemaal simpel maar doe het maar eens TOP

Brouwer
21 januari 2022

Lekkere frietjes en snacks Op de juiste tijd klaar Vriendelijk personeel

Zandbergen
17 januari 2022

Steppegras nauwelijks gebakken.

Barry van Eijk
17 januari 2022

De friet was te lang gebakken en de snacks waren koud. Eerste keer dat we dit meemaken bij jullie, normaal altijd goed.

Martijn
16 januari 2022
Hendrikx
16 januari 2022
Kranen
15 januari 2022

Goede kwaliteit. Voldaan aan de extra wensen die we hadden. Compliment!

Smulders
15 januari 2022

Gisteren grote frietsate, friet heel hard leek wel 2x gebakken. Smaakte gewoon vies.

De Ploeg
2 januari 2021

Bestelling niet compleet en verkeerde drank. Gebeld , slechte oplossing. Voor ons nooit meer

Henri Vlassak
30 december 2021

Vlug klaar en lekker

Platier
29 december 2021

Eten altijd lekker, wat ik had opgemerkt dat klanten niet altijd weten waar ze moeten bestellen. Dit omdat sommige al via internet hebben besteld en gewoon wachten en andere klanten die zo de winkel binnen lopen weten dan niet wanneer ze wel of niet aan de beurt zijn

Yessica
14 december 2021

Friet was echt weer veel te hard. Zonde, ze hadden ooit lekkere frietjes maar tegenwoordig zijn ze steeds veel te hard.

Rob
6 december 2021

Bij veel bestellingen heel veel harde kleine stukjes friet. Dat zal minder mogen. Voor de rest lekker eten.

Bas van Kempen
28 november 2021

Werkt super, via de app besteld en keurig op tijd klaar bij het ophalen.

Shari
26 november 2021

Geweldige service, altijd snel en top kwaliteit! Mijn favo friet place!

Marc Post
20 november 2021

Bestelling klopte niet. Gelukkig nog op tijd bij het wegrijden in de auto, achter gekomen. Bij het terug naar binnen gaan geen sorry, maar gewoon bestelling aangepast zoals het ook online besteld was. Niet echt vriendelijk. Meestal wel goede ervaring hoor. En het belangrijkste: het smaakt altijd goed!

Frency
19 november 2021

Het is lekker en goede prijs. Alleen een ding sommige gerechten kunnen we online niet selecteren en bestellen

Peek
13 november 2021

Duidelijk aangeven als het klaar staat

Jan
13 november 2021

Heerlijke friet en goede hamburgers

Frank
13 november 2021

Prima friet en lekkere hamburger. Wel jammer dat er geen mayonaise bij de friet met zat

Sandra
7 november 2021

Eten was erg lekker. Erg vervelend dat jullie gedurende langere tijd niet bereikbaar zijn. Er miste een deel van de bestelling wat hierdoor niet meer rechtgezet kon worden. En vooraf wilde ik nog een wijziging doorgeven wat ook niet ging hierdoor

Christel K
30 oktober 2021

Beste friettent van Brabant!

Frank
23 oktober 2021
Charlotte
20 oktober 2021

Heerlijke friet en saté alleen na nog vragen of alles klopt aan de online bestelling zat er geen Mayo bij onze frietjes. Dat is dan wel een domper als je thuis uitpakt.

William
18 oktober 2021

makkelijk te bestellen en op afgesproken tijd klaar. Top

Joep
17 oktober 2021

Nog 20 minuten wachten op eten terwijl bestel op internet . Afstemming achter de baliemedewerker beter.

Familie Kampen
17 oktober 2021

De hamburger was heerlijk. Ook de steppegras is lekker. Alleen nu al de tweede keer dat er wat vergeten was bij de bestelling bij afhalen.

Ton Crooijmans
14 oktober 2021

Super, cafetaria, niets meer aan doen 🔝👍🏼

henny de Bar
11 oktober 2021

Weer een perfecte maaltijd op de juiste tijd klaar staan is super. 100 punten.

Yessica
11 oktober 2021

Friet was echt weer veel te hard doorgebakken, niet lekker.

Yvonne
26 september 2021

Frietsaus ontbrak (apart besteld)

Brouwer
25 september 2021

Bestelling stond precies op tijd klaar. Friet was ruim bemeten voor 3 personen. Lekker! Snacks waren niet heel warm, in vergelijking met de friet.

Diana
24 september 2021

Voor de eerste keer dat de spareribs droog dus veel minder mals als voorheen. Heel jammer.

Frank
24 september 2021

Helaas wederom miste ik mijn gehaktbal uit de jus

Grace
24 september 2021

Top service, altijd heerlijke friet en snacks

Mvo
18 september 2021

Heel goed zoals altijd. Heel vriendelijke eigenaren en friet is heerlijk.

Crooijmans Ton
14 september 2021

Afspraak is afspraak, altijd super

Anoniem
9 september 2021

Heel vriendelijk en lekkere frietjes en snacks! Aanrader!

Yvonne
4 september 2021

Goede kwaliteit Ik bestel daar altijd het is gewoon goed en lekker😀

Jos
4 september 2021

Normaal zijn de frietjes lekker, maar deze keer niet. Vettig, alsof de frituurolie te koud was.

Verheijen
26 augustus 2021

Gemakkelijk online bestellen, een ruime keuze aan lekkernijen. De bestelling staat op de afgesproken tijd klaar.

Yessica
24 augustus 2021

De friet was echt veel te hard doorgebakken, niet lekker vandaag..

Maarten
21 augustus 2021

Friet stoof en friet saté besteld. Bij thuiskomst waren het 2 friet stoof. Het was ook echt een friet stoof. Kon nergens het vlees vinden.

Goossens Gerard
21 augustus 2021

Sorry om te zeggen maar de frites bestond uit allemaal kleine stukjes, die vervolgens ook veel te hard gebakken waren.

Dianne van de Sande
21 augustus 2021

Ik moest erg lang wachten, gecompenseerd met een milk- shake maar de salade misten we. De champignon saus was erg zout En de steppegras langer bakken voor ons was een beetje slap.

Tijs
13 augustus 2021

Vriendelijke service en top kwaliteit friet en snacks!

Ruut Fast Nuenen
12 augustus 2021

voor de eerste keer even moeten wachten maar maar maar: de toch al altijd voortreffelijke friet was nu -het is bijna niet mogelijk . . .- nòg voortreffelijker dan ooit, dus het wachten meer dan waard !

Ton Crooijmans
10 augustus 2021

Prima kwaliteit

Yvonne van de kruijs
5 augustus 2021

Goed lekkere friet stoofvlees ook kei lekker alleen soms wat te weinig erop.

henny de Bar
1 augustus 2021

Perfect. Afhaal tijd was zo als afspraak. De kwaliteit en hoeveelheid van het eten was weer zeer goed.

Ruut Fast Nuenen
29 juli 2021
Janwout
26 juli 2021

Het is achter de toonbank erg druk Je besteld goed door gebakken en die krijg je niet . er was een tijd voor afhaal maar dat was 10 min later pas klaar En de enen doet frietbakken en de andere de frikandellen en dat loopt echt niet goed

William
19 juli 2021

exact op tijd klaar. Lekkere friet

Judith
17 juli 2021

De pindasaus was erg dik en droog en de vega bitterballen waren zacht. De friet smaakte goed.

Frank
9 juli 2021

Vooral veel koud eten gehad

Pieter
9 juli 2021

Gewoon altijd goed. Alleen oppassen dat jullie het slaatje niet vergeten!

Jordy
7 juli 2021

Was goed gebakken en goed warm bij aankomst thuis

De Vries
3 juli 2021

Verder prima eten zoals zo vaak. De frietjes misten alleen wat zout. De smaak van de burger oude kerktoren was anders dan nog een maand geleden en minder lekker helaas

Frank
3 juli 2021

Verkeerde hamburger gekregen

Evi Verheggen
30 juni 2021

Goede friet weer! Snel klaar en vriendelijk personeel! Super

Lilian
27 juni 2021

Makkelijk om online te bestellen op afgesproken tijd stond het klaar en alles was lekker!

Lisanne
27 juni 2021

Was mooi klaar op het afgesproken tijdstip. Grote porties en goede kwaliteit. Steppegras schotels zijn een echte aanrader!

Christy
27 juni 2021

Blijft de lekkerste friet en snacks te hebben. Top personeel.

Cor
26 juni 2021

Prima hamburgers, maar er zaten 2 zwarte haren tussen bij 1 van de hamburgers

Jantien
12 juni 2021

Prima kwaliteit, lekker gegeten. Enige puntje commentaar is dat ik het wel erg vreemd vind om transactiekosten voor iDeal te moeten betalen. Zeker omdat er verder niet echt veel betaalmogelijkheden zijn

Crooijmans Ton
8 juni 2021

Super kwaliteit, super service, super gemotiveerde mensen, super locatie, daar zou Vincent van Gogh zeker zijn frietjes hebben gekocht.....👍🏼🔝🌼

Evi Verheggen
3 juni 2021

Hadden perongeluk te vroeg bestelt. Hadden gebeld of later kon, was geen probleem! Erg fijn! Ook goede service deze keer weer en lekker

Rik
31 mei 2021

Het was helemaal prima! Enig minpuntje was dat de kip van de burger een beetje droog was/smaakte.

Fé van Brakel
29 mei 2021

lekker :)

Linda
24 mei 2021

Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Groot aanbod in vegetarische snacks.

Bibi
24 mei 2021

Hele goede service en heerlijke friet.

henny de Bar
24 mei 2021

Weer perfect op tijd en supper kwaliteit

Robin
24 mei 2021

Super lekker alleen jammer dat het niet goed verdeeld zat kwa gewicht met inpakken, helaas alle saus door de tas

Henriëtte
22 mei 2021

Wij zijn beter gewend. De stoofvlees was erg weinig bij de friet en de goulash kroketten waren niet heet genoeg. En weinig vlees erin.

Ria Jansen
15 mei 2021

Alles super Goed

Evi Verheggen
14 mei 2021

Ook deze keer goede service. Optijd klaar en goed gebakken!

siemons
11 mei 2021

Voor het eerst steppegras gegeten. Het was precies op tijd klaar en de porties waren groot genoeg. Voor herhaling vatbaar

Johan de boer
9 mei 2021

Handige en overzichtelinke app Stond klaar toen ik het ophaalde Echt geweldig

Peter
9 mei 2021

Friet was niet echt lekker. Oud vet misschien? Ook was het 5min te vroeg klaar. Dus bij thuiskomst al aardig afgekoeld. Meermaals aangegeven maar iedere keer een discussie ipv met de klant meedenken. Voor mij is het nu klaar.

Petra
8 mei 2021

Zoals altijd top kwaliteit, lekkere friet en alles staat keurig klaar op afgesproken tijd. Beleefd en vriendelijk personeel.

Mandigers
8 mei 2021

Helaas vandaag niet de juiste bestelling ontvangen 🤨

Christy
5 mei 2021

Elke keer super!

Henk
4 mei 2021

Prima. Goede kwaliteit. Alles compleet. Een opmerking. Een kwartje kosten voor ideal op een nota van bijna 50€ was voor mij bijna de reden om bij een collega te bestellen!

Pia
4 mei 2021

Op tijd en heel erg lekker! Perfecte formule 😋

Aniek Sluiter
27 april 2021

Bijna 40 minuten staan wachten op bestelling

Daisy
27 april 2021

Eten is altijd goed. Voor het eerst on line een bestelling geplaatst. Zou om 18.05 klaar zijn. Tegen 18.30 was de bestelling pas klaar.

Christy
26 april 2021

Altijd lekkere friet en snacks. Via app bestellen is superfijn. Je wordt altijd vriendelijk begroet.

Paul Swinkels
26 april 2021
Robert
26 april 2021

De bestelling was precies op tijd klaar. Hij werd bij de deur overhandigd. Alles smaakte naar wens. Een goede ervaring.

Theo
22 april 2021

Zoals altijd weer goed gegeten. Prima service, vriendelijke mensen. Prijs / qualiteit dik in orde.

Van der heijden
20 april 2021

Was lekker, echter.. Weing stoofvlees, vermoedelijk voor kleine friet.

Ruut Fast Nuenen
17 april 2021

vriendelijke en correcte afwikkeling, netjes op tijd, zoals altijd, en kwalitatief (zeker ook de friet) perfect in orde: ook zoals altijd ! Gaarne tot de volgende keer . . . Ruut Fast

Henriette
16 april 2021

Lekker vooral de friet.

Pedro
16 april 2021

Wederom op tijd, en lekker .. TOP !

Fam de louw
12 april 2021

Bestelling klopte niet...1 kroket te weinig. Mail gestuurd echter geen reactie. Eten verder heerlijk en snel klaar.

henny de Bar
12 april 2021

Op de afgesproken tijd staat alles klaar. Je hoeft niet te wachten. Het was weer perfect en lekker. Zo door gaan.

Simons
11 april 2021

Al vaker gezegd maar nu was t erg. Gezinszak friet voor 4 besteld maar nu wel erg weinig ontvangen. 2 personen hadden een redelijk bord en de andere 2 personen hadden misschien net 10 frietjes op hun bord. Graag hier echt op letten.

Lonneke
11 april 2021

Bestelling stond al klaar toen ik aankwam

Brian stoop
10 april 2021

Friet speciaal stond rechtoo in de tas, alle saus zat in de frietzak

Evi Verheggen
8 april 2021

Ook deze keer goede service. Ik was iets te vroeg om het eten op te halen maar deden er niet moeilijk over dat ik even binnen wachtte. Snel klaar en snel ophalen! Alles smaakte zoals wens en vriendelijk personeel!

hans Meulenbroeks
3 april 2021

uitstekend

Hans Zweers
3 april 2021

Prima producten maar dat zijn we gewend bij jullie. En mooi op tijd klaar.

René Haans
2 april 2021

Heerlijke frites. Op verzoek perfect extra doorbakken. En precies op afgesproken tijd was de bestelling klaar.

Wim Jansen
2 april 2021

Was lekker, bestellen ging makkelijk en was op geplande tijd ook klaar

petra
2 april 2021

Gewoon lekkere friet, alles op tijd klaar. Gewoon top.

Jan adams
28 maart 2021

Olie verversen

Jacques Braakenburg
26 maart 2021

Makkelijke bestelmethode, prima kwaliteit, stipt op tijd geleverd.

Daan
25 maart 2021

Bestelling was niet compleet, bamischijf was niet aanwezig

Janwout
25 maart 2021

Goed

Evi Verheggen
23 maart 2021

Makkelijk bestellen en altijd op tijd klaar! Na een kwartier kun je het al op halen! De smaak ook erg goed en vriendelijk personeel!

Anky van Uden
22 maart 2021

Fijn dat bij een schotel alles apart verpakt wordt en niet alles bij elkaar👍 Op de aangegeven tijd klaar.

Martijn
21 maart 2021
Rutger Maters
20 maart 2021

Lekker en zoals altijd goed geregeld en op tijd klaar!

Annelies verbey
12 maart 2021

Friet met stoofvlees viel tegen bijna geen vlees.veel saus Steppegras was niet goed doorbakken was te licht

Joy
12 maart 2021

Super

Yvonne
9 maart 2021

Lekker en makkelijk online

de Vries
7 maart 2021

De burger oude kerktoren was super als altijd. Helaas was het steppegras niet te eten, slap en niet krokant. Wat jammer.

Leonie Van Lier
4 maart 2021

Ik bestel hier altijd en echt het eten is heerlijk lekker. De aardappeleters hamburger is mijn favoriet. Maar de friet is ook echt voortreffelijk.

JS
1 maart 2021

Nu al voor de 3e keer in een jaar tijd mist er iets bij de bestelling; bakje mayo. Bij eerdere keren (1 frikandel, bamischijf) heb ik dit niet teruggekoppeld met de gedachte ´kan gebeuren´. Het komt erg ´slordig´ over en nu dus maar wel een terugkoppeling. Het smaakt overigens altijd prima.

Frank vd Nieuwenhuijzen
27 februari 2021

Friet was warm de frikadel speciaal en bami blok niet. Dit kwam omdat die al klaar waren en geruime tijd op de balie stonden voor dat de friet klaar was en alles ingepakt werd.

Crooijmans Ton
26 februari 2021

Het was 19.00 uur en het was druk met bestellingen, de frietjes waren deze keer niet lekker Krokant, ik begrijp dat het met veel bestellingen best moeilijk is, Heb vroeger zelf ook in een cafetaria gewerkt , maar vind het dan jammer dat de frietjes een beetje slap zijn i.p.v. krokant, dat heeft natuurlijk met de temperatuur te maken en de hoeveelheden die jullie moeten frituren, maar jammer als dat ten koste gaat van de kwaliteit. Ps ik blijf gewoon komen hoor !!

Brouwer
24 februari 2021

-Smakelijke friet -Netjes verpakt -Keurig op tijd na online bestelling

j. Beckers
22 februari 2021

Ik had een portie friet en een varkens saté besteld. De smaak was goed, maar vooral de sate was al te veel afgekoeld en er zat wel erg weinig satésaus bij.

e.meijer
22 februari 2021

lekkere sate en hamburger met veeel frites en iets te weinig salade bij de sate.

Rosalyn van Voorst
21 februari 2021

Er miste kipnuggets en een loempia bij deze bestelling. Helaas gebeurt het de laatste tijd wel vaker dat er iets mist. Doet gelukkig niets af aan de kwaliteit. Want die is altijd goed. Na een telefoontje werden mijn gegevens genoteerd voor een korting voor een volgende keer!

Verheijden
21 februari 2021

Altijd goed verzorgd en lekker.. Nu een kleine fout in de bestelling. Werd teruggebeld en eten werd nabezorgd. Beter kan bijna niet !,,

Henriette
20 februari 2021

Was weer lekker.

Crooijmans Ton
19 februari 2021

Prima geregeld en smakelijk !

Jeroen
14 februari 2021

Goede service! Op het doorgegeven tijdstip klaar en heerlijk gegeten!

Bernd Evers
14 februari 2021

Was klaar op de afgesproken tijd. Lekker als altijd.

prul
10 februari 2021

slechte kwaliteit friet of verwende klant

Julia
10 februari 2021

De bestelling plaatsen heel makkelijk. Afhalen heel snel en corona proof. Na een keer of 10 bestellen vinden wij toch echt dat de frieten in veel gevallen veel te hard gebakken zijn. En ze zijn ook aardig donker van kleur.

Valerie
1 februari 2021

Top burger, boven verwachting goed, heerlijk gegeten!

William de Groot
1 februari 2021

Zoals elke keer weer heerlijk gegeten, de lekkerste friet van Brabant en heerlijke snacks. We hadden ook milkshakes ook die waren superlekker, top. Binnenkort zeker weer bestellen bij de aardappeleters.

Remco
31 januari 2021

Prima

Anja de Hoog
30 januari 2021
Dick
26 januari 2021

top tent .

Oscar
26 januari 2021
Eefje
22 januari 2021
T Hoogen
21 januari 2021

Zoals altijd netjes en vriendelijk geholpen, bestelling was op afgesproken tijd klaar. Kwaliteit van het eten is erg goed. Prijstechnisch in orde.

Paul
18 januari 2021

Gisteren 2x een grootte friet bestelt en 1x klein. Wat krijg ik, 2x klein en 1x groot. Aangegeven bij de bestelling om de friet door te bakken, dit is ook niet gedaan. De kwaliteit is echt minder aan het worden.

Frans
16 januari 2021

Laatste tijd wordt de geplande tijd niet meer gehaald. Gister weer bijna 15 min gewacht.

Judith Wage
10 januari 2021

Ik vond de friet erg weinig het was wel lekker.

Dorine
10 januari 2021

Een patatje satésaus to go is geen aanrader. De saus trekt in de patat waardoor het niet zo lekker meer is helaas. Beter de saus in een apart bakje erbij serveren denk ik! De grote patatten niet echt groot. Beter een gezinszak bestellen dus!

de bar
10 januari 2021

Heerlijke friet en stoof vlees. Ruim voldoende voor twee personen. Op afgesproken tijd stond het klaar. Perfect ga zo door.

Christy
8 januari 2021

Heerlijke frites, prima snacks, snelle service. Werkt perfect via app bestellen. Deed ik ook voor Corona al.

Rita.Leertouwer
4 januari 2021

Het was heel lekker en goed verzorgd!!

Anoniem
2 januari 2020

Sinds overname helaas niet meer kwaliteit zoals het was; friet te hard gebakken, snacks droog

Scheepers
1 januari 2020

Het was weer lekker vooral de friet.

Arjen Modderman
30 december 2020

Goeie majo. Hamburger waardeloos. Merk hamburger Uit het vet bij vorige eigenaar was n heel stuk beter. . Dit soort hamburgers moet vd plaat! Mis t blaadje sla. Jammer dat ze nog altijd hun friet niet zelf snijden en voorbakken.

Jan Bos
21 december 2020

Lekkere friet en snacks, bestelling altijd keurig verzorgd en op tijd! Bedankt weer!

Brigit Kors
21 december 2020

Lekkere knapperige frietjes, aantrekkelijk verpakt en supernakkelijke bestelprocedure. Enige puntje gisteren: we hadden de chicken strings. Daar zou ik standaard een sausje bij verwachten. Staat vlgns mij ook op het plaatje. We hebben sausje gevraagd en nog meegekregen, dus fijn, maar dat vind ik iets wat bij dit product hoort. Wij wonen in Nuenen-zuid waar toch ook een cafetaria zit, maar jullie product vinden we écht lekkerder. Groeten, Brigit

Christy
14 december 2020

Producten zijn lekker, service is goed. Behalve dat je bestelling nooit op afgesproken tijdstip klaar is.

Patrick
13 december 2020

Was lekker 😀

Erica de Leeuw
9 december 2020

We hadden 2 x frikandel xxl besteld en kregen 1 x xxl speciaal en één gewone xxl. Helaas lust niemand speciaal.

Mathijs Donkers
9 december 2020

Ik heb zoals altijd 2 bami schijven besteld.... alleen vandaag kregen we 2 verschillende... 1 zoals we altijd hebben en 1 minder lekkere, die is denk ik van een ander merk want deze hebben ze ook in andere zaken...

K baten
7 december 2020

Normaal prima, maar gister ging het fout. Heeft 5 minuten op balie gestaan totdat iemand anders vroeg voor wie het was, bleek voor mij, dus flink afgekoeld. Had gehaktbal uit vet beateld, kreeg er een uit jus Ook de mayo was geheel niet meegeleverd. Wel op de bon.

Peter
7 december 2020

Heerlijke producten en een hele vriendelijke bediening.

Meia
5 december 2020

Handig via de app. Keurig op tijjd en lekker

Haling
4 december 2020

Heerlijk en Keurig op tijd. App werkt heel prettig

Patrick
4 december 2020

De hamburger was ijskoud, de rest was goed.

Barbara Groenen
3 december 2020

Netjes op tijd klaar. Lekker knapperige frietjes

P&N
2 december 2020

Was top!! Goed verpakt, voldoende warm en smakelijk! Voor herhaling vatbaar.

Els
30 november 2020

we bestellen regelmatig bij De Aardappelaters, altijd lekker. Vriendelijk mensen die daar werken. Chapeau

Raas
28 november 2020

Keurig op tijd klaar

Eise
27 november 2020

Heerlijke friet en snacks. Bestelling stond op tijd klaar.

Henk van Kasteren
24 november 2020

Prima geregeld, netjes op tijd klaar en lekker!

Karin Kolkman
21 november 2020

Is super geregeld. Ik heb alleen niet gezien dat er een sms werd gestuurd als de bestelling niet werd opgehaald, maar kan ook zijn dat het wel werd gestuurd en ik het gewoon niet zag. Goed dat er een controle was door te vragen naar de voornaam.

Masha
15 november 2020

Heel lekker!

Nieuwe gast
15 november 2020

Het eten was redelijk. Steppegras erg slap en taai en koud. Hamburger xl het broodje was zo dun dat je hem niet eens vast kon pakken om op te eten. Viel compleet uit elkaar dus moest met mes en vork verder gegeten worden. Erg jammer dus ! Verder was de friet wel erg lekker krokant en nog warm. Alles zat verder wel keurig verpakt en bleef ook warm tot in Gerwen ook erg fijn ! Mijn tip gebruik voor julie mega grote xl hamburgers ook mooie stevige broodjes dan is hij een Top burger en bak het steppengras ff flink en doe dat in een zak niet in zn witte bak dan kan het vocht nml niet weg en word het steppegras slap en taai en ook koud. Succes !

P. Van laarhoven
14 november 2020

Super lekkere hamburgers! En goede service

Ronald van de Ven
14 november 2020

Ik ben zeer tevreden. Gisteren miste ik bij de bestelling een nasischijf. Dat kan een keer gebeuren.

Kim
13 november 2020

Bestelling nu voor een 2e keer niet compleet helaas!

Mark
11 november 2020

Ik haal al jaren friet bij jullie maar de laatste tijd smaakt de friet niet goed volgens ons gezin. Heel zwaar en vet. Lijkt erop of jullie andere friet en/of vet hebben.

Linda prinsen
9 november 2020

Snacks prima. Friet wat slap. Mag krokanter voor ons. Helaas frikandel xxl zonder speciaal ontvangen. Was besteld met. Online bestellen even wennen maar prima. Afhaaltijdstip klopt echter niet. Had 18.15 doorgekregen maar werd bijna 18.30 uur. Veel keus en steppegras leuke afwisseling voor kids.

Frank
8 november 2020

Op aangegeven tijd stond alles klaar: smaakte als altijd goed.

Joris
8 november 2020

2x mayo vergeten helaas maar verder helemaal top

Barbara
7 november 2020

Was veel later klaar. Het was vrij chaotisch in de snackbar. De frietjes waren al behoorlijk koud toen we thuis waren.

Frans
7 november 2020

De kwaliteit van het eten is goed, maar ik wil graag laten weten dat de teruggemelde afhaaltijd de laatste tijd niet meer klopt. Gisteren zeker 20 min. Later dan gemeld!! Vergt verbetering. Mvg, Frans

Erwin van den Berg
6 november 2020

Vreselijk slecht. Bestel friet met gebakken ui en krijg vervolgens rauwe ui. Als ik hier naar vraag dan krijg ik te horen dat ze daar echt geen tijd voor hebben op vrijdag avond...heel vreemd...

Lobroec
6 november 2020

Wederom slecht. Het is dat de producten goed zijn... Dat is de reden dat wij nog bestellen. Nu weer ruim 25 minuten moeten wachten op mijn bestelling. Ophaaltijd: 18.35. Om 19.00 uiteindelijk klaar. Bij thuiskomst ontbraken ook nog eens 2 kroketten.

jeanine
5 november 2020

erg goede kwaliteit, heerlijk gegeten zoals van ouds. jammer dat het nu niet in de eetzaal kan. toch zeker thuis een beetje het gevoel van uiteten gaan.

ilonka van der valk
4 november 2020

Lief van dat extra blikje cola light! En het eten was lekkr zei m’n zoon

Angelique
4 november 2020

De kwaliteit was prima alleen was de patat met curry en mayo bedolven in plaats van apart erbij. Dit zou beter aangegeven moeten worden, want persoonlijk vind ik dat vreselijk vies, ik wil zelf kunnen dippen

Meriam
31 oktober 2020

Altijd heerlijk eten goed verzorgd!

Gert
30 oktober 2020

Burgers zijn top

P Dillie
25 oktober 2020

Top! Was echt lekker en snel klaar

Nieky
23 oktober 2020
Jan
21 oktober 2020

Goede kwaliteit

Willem
19 oktober 2020

Top!

Angela
17 oktober 2020
Jeske
17 oktober 2020

In de vegetarische bamihap zaten stukjes die verdacht veel op vlees leken. Ik hoop dat er geen fout gemaakt is. Dit zou ik namelijk niet oke vinden.

Peter
17 oktober 2020

Prima geregeld en je hoeft niet lang te wachten op je brstelling!

Henry
16 oktober 2020
Scheepers
16 oktober 2020

Het was weer lekker.

Wouter
15 oktober 2020

Bestelling niet compleet. Mayo vergeten bij frietje mayo

Ron Verheggen
14 oktober 2020

Nette service. Precies goed optijd klaar en nog lekker warm. Ga zo door!

Ruut Fast Nuenen
14 oktober 2020

Inderdaad 5 sterren verdiend. Geweldig goede service, de bestelling staat stip op tijd altijd klaar, correcte en vriendelijke bediening en het geleverde is van hoogstaande kwaliteit, de friet is perfect. Mijn vrienden uit Amsterdam kunnen dit zeker beamen ! De Aardappeleters: topklasse 5, afzender Ruut Fast Nuenen

Dionne Keeris
13 oktober 2020

Perfect, online besteld, perfect op tijd klaar!

Charlotte
12 oktober 2020

Laatste tijd vind ik de kwaliteit niet goed. Vraag me echt af waarom. Veel te lang wachten bij afhalen of te vroeg klaar en krijg het niet warm mee. Af en toe vergeten ze wel eens een snack of blikje. Daarbij hebben ze geen oog voor klanten meer. Tijd terug een tafeltje voor 4, na een half uur kwamen ze pas de eerste bestelling opnemen. Weer half uur later vroegen wij waar het bleef. Toen kwamen wel de drankjes, maar het eten liet nog eens drie kwartier (en 2x vragen) op zich wachten. Mensen naast ons waren verstandig en maakte rechtsomkeer. Geloof het of niet... is 1 van de 4 bestellingen ook nog eens verkeerd. Steppegras waarbij mijn dochter dacht waar blijft de snack toch. Bleek er niet onder te zitten. Achteraf heb ik de eigenaresse aangesproken over alles, dat we gewoon niet tevreden waren en dit als tip mee wilde geven. Ik verwachtte niets, maar hoopte dat ze iets met de feed back konden. In plaats van acceptatie vertelde ze dat ze er niets aan konden doen dat het allemaal zo

Karsmakers
12 oktober 2020

Lekker gegeten

Boumans
9 oktober 2020
Henry
9 oktober 2020
Marc van sambeek
7 oktober 2020

De frites en de snacks waren eigenlijk allemaal iets te kort gebakken deze keer. Opvallend anders dan andere keren

Henriëtte
7 oktober 2020

het was weer heeerlik

Kirsten Smits
3 oktober 2020

Bestelling klopt nagenoeg nooit. Er is eigenlijk altijd iets wat mist of verkeerd is. Eten smaakt verder prima.

itpro
2 oktober 2020
Eva
1 oktober 2020

De steppegras friet was heel erg taai. En een gedeelte van de bestelling waar voor was betaald was niet geleverd. Dat laatste werd opgelost, maar toch wel slordig.

Ton Crooijmans
29 september 2020

Afspraak is afspraak, alles super !!

Dionne Keeris
29 september 2020

Prima, keurig op tijd klaar

Chencia Rosenberg
28 september 2020

Gevraagd om 2 frikadel speciaal zonder ui. En jawel ze waren met ui. Ook was ons eten tegen het koude aan broodje kroket ver onder de maat. Voor ons niet meer.

Van ginkel
27 september 2020

ontzettend lang moeten wachten terwijl er ophaal tijd wordt aangegeven. Klanten die later dan de ophaal tijd bestelling plaatste hadden eerder hun eten. Paar weken geleden ook al bij het eten in het restaurant gedeelte meer dan een uur moeten wachten. Echt niet te doen met 2 kinderen en dan pas om 20.30 uur klaar kunnen zijn....hier moeten jullie echt iets aan doen.

Pietje puk
25 september 2020

Het eten was weer lekker deze keer. Het tijdstip van afhalen klopte deze keer niet. Moest 10 minuten wachten maar daar ben ik gelukkig niet dood van gegaan! Burgers nooit meer veranderen... heel lekker!

Esch
25 september 2020

De hamburger was zo lekker had wel een hele kluif aan want was zo groot maar super goed

Rob Veth
21 september 2020

Zoals altijd smaakten de friet en kroketten prima. Maar toch een verrassing. In plaats van 2 kroketten zat er maar 1 kroket in het zakje. Een te weinig. Jammer natuurlijk. Vanwege de drukte zijn wij niet meer teruggegaan.

Paul
20 september 2020

Heerlijke verse friet en snacks. Goed service. Dik tevreden.

Christy Verhoeff
18 september 2020

Een zeer goede friteszaak, bestellen via app werkt perfect, zeer klantvriendelijk.

Ron
15 september 2020

Goede services. Snel klaar en ook warm. Smaak was ook heerlijk

H.Bogers
12 september 2020

Kwaliteit van friet en snacks is goed. Dat is de reden dat ik er kom. Wat me opvalt is, dat wanneer je bestelt met de aardappeleters app de tijd die je op kan geven niet klopt. De afgelopen drie keer heb ik meer dan 25 minuten moeten wachten op mijn bestelling. Dat is jammer, zeker in de tijd van corona, dat afhaaltijden zoals aangegeven in de app niet gehaald worden. Wellicht tijd aanpassen in de app? Wat ik tevens wil meegeven, is dat ik zie dat er heel hard gewerkt wordt, echter er is weinig contact met de klant. Hierdoor krijg ik als klant het gevoel dat ik geen vragen mag stellen.

Erik-Jan van den Berg
6 september 2020

Verdomd vervelend wanneer je op tijd wilt eten omdat je zoon naar een training moet, en bijna de helft van je bestelling ontbreekt, terwijl je daar thuis pas achter komt. Volgende keer beter jullie best doen! Voor nu maar 2 sterren.

c.dikmann
6 september 2020

ik kreeg niet wat ik bestelde (en dus ook betaalde) IK bestelde frietje oorlog maar er bleek enkel een frietje met alleen satesaus in te zitten. Geen uitjes en geen mayonaise!

Kiki Blankwaard
2 september 2020

Het was nogal druk en mijn bestelling stond niet op de juiste tijd klaar (10 min te laat). Dit is op zich niet erg, als het dan lekker is. Maar de friet was heel taai (smaakt of het 3x opnieuw was gebakken). Jammer.

Henriette
1 september 2020

App om te bestellen werkt perfect. Heel overzichtelijk. Zeer snelle en goede zeer vriendelijke service. Binnen no-time zit je lekker thuis te smullen van het lekkers wat je hebt besteld. Het zijn allemaal goede en heerlijke producten die jullie te bieden hebben.

Thimo
31 augustus 2020
Lokker
29 augustus 2020
Karin
29 augustus 2020

Moest online bestellen, wat nu eigenlijk niet meer nodig is, en moest ondanks afgesproken tijd nog 20 minuten wachten. Friet was niet lekker doorgebakken. Jammer, ik ben beter gewend.

Ingrid
29 augustus 2020

Ideaal, het online bestellen. Staat altijd op tijd klaar! Het eten is lekker.

Nicole
24 augustus 2020

Normaal zijn we tevreden over de aardappeleters. Echter deze keer niet, we wilde de bestelling om 17:45 ophalen, maar de bestelling was pas om 18:00 klaar. Ondertussen zaten we te wachten tussen allemaal gillende kinderen. De frietjes waren ook behoorlijk droog en uiteindelijk hadden we niet alles bij de bestelling zitten. Denk door alle drukte, maar jammer was het wel.

Ron Verheggen
23 augustus 2020

Alles was netjes en smaakte goed!!

Henk
22 augustus 2020

Ondanks tijdige online bestelling toch 20 minuten moeten wachten. Bovendien tegenvallende, slappe kroket.

W. de Groot
20 augustus 2020

Top, online besteld en betaald.en je krijgt een SMS als het klaarstaat. Heerlijke goudbruine frietjes, krokante snacks en de aardbeien milkshake smaken heerlijk 😋

Mark
20 augustus 2020

Wij bestellen al jaren hier maar de laatste tijd wisselt de friet en de kwaliteit van de friet. Gisteren wederom smaakte het oud en taai en was het niet zelf gesneden. Service en snelheid is prima.

Wouter
18 augustus 2020

Wederom superlekkere friet! De beste!

BV
17 augustus 2020

Zeer tevreden, prima friettent.

joris
17 augustus 2020
Peter
17 augustus 2020

Heerlijk gegeten, en een perfect systeem om te bestellen.

Goossens
15 augustus 2020

het is niet altijd dezelfde kwaliteit, vandaag was de frites veel te hard gebakken

Henry
14 augustus 2020

T was weer top!!!

Jaspers
14 augustus 2020

Helaas gisteren wederom een tweetal snacks die ontbraken bij de online bestelling. Na telefonisch contact is aangegeven dat we deze te goed houden bij een volgende bestelling.

Marcha van Bree
12 augustus 2020

De hamburger was erg lekker maar de friet daarin tegen was ronduit slecht. Super hard gebakken en smaakloos.

gerard
12 augustus 2020

frietjes waren deze keer taai, nog nooit meegemaakt, kwaliteit is altijd top!

Marcel
12 augustus 2020

Voor de 2e keer op rij ontbrak er een snack. Bestelling 15 min te laat en de friet was te hard gebakken. Niet opgegeten daardoor. Sorry

BD
12 augustus 2020
Nathalie
12 augustus 2020
Will
11 augustus 2020

Prima op tijd en zoals altijd heerlijke frites en lekkere snacks. TOP!

Evert
10 augustus 2020

Heerlijke knapperige friet en perfect op tijd klaar

Peter
10 augustus 2020

Heerlijk gegeten, en een perfect systeem met bestellen.

Bouw
10 augustus 2020

De friet die normaal erg lekker is was dit keer hard en leek wel oude froet die opnieuw gebakken was. Jammer

Crooijmans Ton
6 augustus 2020

Alles prima

Bas
3 augustus 2020

Lekker, en snel klaar. Prima prijs.

Annemiek
2 augustus 2020

De varkenshaas saté enorm aan te raden! De patat is sowieso lekker!!

Johan
30 juli 2020

De bestelling werd snel en compleet afgewerkt. Ook was de bestelling op tijd klaar! De producten waren over het algemeen goed op temperatuur en smaakten prima. Enkel had de kipsaté wat warmer gemogen.

Henriëtte
29 juli 2020

Het was weer heel lekker.

Schuit
27 juli 2020

Goede friet en snacks. Ik denk alleen dat ik dit merk Mexicano minder lekker vind dan ik elders gewend ben.

Mascha
27 juli 2020

Tijden niks te klagen maar de laatste 3 keer dat ik besteld heb ging er elke keer wat mis. Dingen verkeerd en vergeten. Gisteren 3 kwartier in de friettent moeten wachten omdat de bestelling niet compleet was en opnieuw gemaakt moest worden. Ter compensatie kregen we een kado bon van 5 euro.

Youssef
27 juli 2020
Inge van den Hurk
26 juli 2020

De bestelling was echt slecht deze keer. De champignonsaus en frietjes waren bij thuiskomst koud (zaten al in het tasje toen de snacks nog de friteuse in gingen). Ook liep het allemaal vrij chaotisch en vroeg ik dus nog of de bestelling wel compleet was, volgens jullie was hij absoluut compleet. Echter bleek later dat bijna alle snacks ontbraken. Kortom geen goede ervaring deze keer...

Martijn
24 juli 2020

Super fijn om op tijdstip te kunnen bestellen online.

Marc
23 juli 2020

ales wat netjes op tijd klaar, je merkt dat er over het systeem is, nagedacht. Erg handig om tevoren te bestellen en te betalen. We vonden de nasischotel wat prijzig en vlak van smaak.

René
22 juli 2020

Lekkere frieten en goeie snacks

Jos
20 juli 2020

Helaas zat bestelde knakworst er niet bij. Stond wel op de bon

Keeris
19 juli 2020

Heerlijk

Kim
19 juli 2020
van moorsel
18 juli 2020

In deze coronatijd kon je bij De Aardappeleters alleen, wat ook op hun site staat, online bestellingen ophalen en waren er duidelijke looplijnen in de winkel. Nu kwam ik op afgesproken tijdstip mijn bestelling ophalen, stonden reeds vijf personen binnen, waarvan er vier aan de balie hun bestelling/betaling deden. Er werd overal gelopen, omdat er geen duidelijke looplijnen meer waren en mensen het ook niet zo nou namen. Jammer, jullie hadden het zo goed voor elkaar en vergeet niet dat corona nog steeds onder ons is.

Michiel
18 juli 2020

De producten zijn uitstekend, maar in tegenstelling tot het plaatje op de website was de satésaus gemengd door de frites i.p.v. in een apart vakje. Een duidelijk nadeel.

René
14 juli 2020

Keilekkere friet en snacks

Lokker
12 juli 2020
Gezin
12 juli 2020

Steppegras met snacks gehaald en thuis opgegeten. Smaakte prima en vooral het steppegras is erg lekker. Je moet wel direct beginnen met eten want de steppegras koelt snel af.

Groenen
11 juli 2020

Tussende friet zaten veel harde frietjes, de sNacks was erg lekker

Meindert
11 juli 2020

Snel, gemakkelijk, goed gecontroleerd en Lekker :-)

Een tevreden klant
10 juli 2020

Via de site besteld, over 15 minuten klaar. Ik kwam op de afgesproken tijd in de zaak, mijn bestelling stond al ingepakt op de toonbank. Niet warm, maar heet in de tas, goed bereid, en heerlijk. Eerste keer, maar zeker niet de laatste!

Ruut Fast
9 juli 2020

Ik was stipt op tijd voor afhalen -20:50- maar de bestelling stond dan ook weer stipt op tijd netjes klaar om direct meegenomen te kunnen worden. De kwaliteit van de 3 producten was weer zoals van ouds: uitstekend ! De friet perfect. Hierbij dient zeker nog te worden vermeld, dat uw on line facaliteiten geweldig goed zijn: snel duidelijk alles in te vullen en te betalen ! We komen zeker terug.

Ron
8 juli 2020
Janv
6 juli 2020

Top. Leuke mensen, goed product

Floor
6 juli 2020
Siebe
5 juli 2020

Vrijdag frietendag en dat kan niet beter dan een lekker menu van De Aardappeleters. Helaas ontbrak de mayonaise bij de menu's maar de volgende keer zullen we dat vast wel goedmaken.

Meriam
3 juli 2020

netjes snel en vooral heel lekker!

Jjoris
1 juli 2020
Nathalie
29 juni 2020
J. Smeets
29 juni 2020

Veel te hard gebakken friet! Veel kleine, harde stukjes!

Sandra
28 juni 2020

Eten was erg lekker! Ondanks afhaal tijd toch bijna een kwartier later het eten gekregen Toen ik er naar vroeg werd er geprikkeld gereageerd dat het erg druk was. Waarvoor alle begrip, maar wellicht de afhaal tijden iets minder vol plannen zodat het beter behapbaar is.

Joy
27 juni 2020

De friet was niet zo als anders veel harden stukken in jammer

Steph
26 juni 2020

Prima!! Geweldig systeem zo online bestellen👊🏻

Crooijmans Ton
25 juni 2020

Perfecte kwaliteit

Hans
25 juni 2020

Friet was duidelijk niet lang genoeg gebakken, niet want ik anders gewend ben.

Crooijmans Ton
19 juni 2020

Super kwaliteit, afspraak is afspraak, heel aardige eigenaars !!

Ine
18 juni 2020

Het was weer allemaal in orde en keurig op tijd klaar.

Sandra
18 juni 2020
P.Lokker
13 juni 2020

Keurig verzorgd en erg lekker, behalve friet stoofvlees, dat viel wat tegen. Tip, apart verpakken dan worden de frites niet slap.

Debbie
13 juni 2020

De bestelling is snel en makkelijk! Bij aankomt staat het eten al klaar! Prima service!

Siebe
13 juni 2020

Prima eten. Goede coronamaatregelen. Vlotte afhandeling van de bestelling Enig verbeterpunt is het gebruik van de plastic en styrofome verpakking. Kijk eens naar duurzamere alternatieven.

van moorsel
11 juni 2020

Wij komen speciaal vanuit Geldrop, omdat het hier zo goed is geregeld in deze coronatijd. Online bestellen en betalen met tijdstip afhalen. Goede loop- en richtlijnen in winkel en bestelling klaar op afgesproken tijdstip. En natuurlijk vanwege de goede kwaliteit van producten.

Rien
8 juni 2020

Goede service en altijd goede kwaliteit. Ga zo door!!

Vialle
8 juni 2020
Dennis
7 juni 2020

Alles Top. Online bestelling op site goed, keuze online zeer uitgebreid en gewenste tijd klaar.

Nannie van den Eijnden
6 juni 2020

De satésaus was gestold en korrelig. Leek oud. Niet vers en smeuiig. Heeft de bestelling lang gestaan? Nannie 06 50 29 15 71

Aerts
6 juni 2020

Ging wat mis met de bestelling vanuit mijn kant, super coulant opgelost door jullie, compliment en dank we hebben alsnog weer heerlijk gegeten 🍀!

Ton Crooijmans
5 juni 2020

Top prima kwaliteit !

M. van Dijk
5 juni 2020

Wij rijden speciaal naar Nuenen om bij de aardappeleters friet te halen maar gisteren was de friet niet als normaal. Hij was erg hard gebakken leek wel of hij 2x in het vet had gelegen, jammer.

Iwe Buis
4 juni 2020

altijd tevreden tijdens de coronavieris

Leo bogaartz
3 juni 2020

Heerlijke verse producten en de service is prima . Complimenten 👍👍👍

Brueren
1 juni 2020

Halve haan was oud en taai! Helaas geen vers, mals kippetje(haantje) van het spit

ans
29 mei 2020

wij komen hier altijd terug omdat ze de lekkerste friet en snacks hebben van Nuenen!!

Jan Kranen
29 mei 2020

Heel lekker gebakken friet. Rekening gehouden met onze wens om ze extra krokant te maken. Goede corona maatregelen. Precies op afgesproken tijd klaar.

Mat
28 mei 2020
Jan
27 mei 2020

Prima gemakkelijk geregeld en heerlijk gegeten.

Simone
27 mei 2020

Weer prima, alleen beetje zuinig met satesaus helaas 😋

Nathalie
26 mei 2020

Super lekker gegeten!

de bar
25 mei 2020

Op de afgesproken tijd staat je bestelling klaar. Met heerlijke verse friet. De bestellijst is super uitgebreid. Alles kan via internet besteld worden. Ga zo door.

Jelle
25 mei 2020

lekker, goede service

David in 't Veld
24 mei 2020

Ik kreeg de friet met zonder mayonaise. Daarnaast was de friet wel erg hard, volgens mij meerdere keren gebakken. Niet wat ik gewend ben van jullie...

Boogers
24 mei 2020

Zeer 👍

Martijn
24 mei 2020

Lekker en top geregeld

Willie van der Velden
23 mei 2020

Goede en snelle service. Enige minpunt, als de tijd niet meer gaat kloppen moet je de hele bestelling opnieuw doen. Makkelijker zou zijn tijd aanpassen. Verder prima.

Anja Welie van
23 mei 2020

Kwaliteit was goed slleen de Hestelde/betaalde goulash kroket zat niet in de tas

Frans Van der linden
22 mei 2020

Perfect op tijd klaar, goede kwaliteit

Boudewijn
21 mei 2020

de bestelling is keurig op tijd en smakelijk af gewerkt. heerlijk.

De Heer Meneer Tuinmans
21 mei 2020

Wat een puiken manier van service. Het is geweldig. Goed eten en goede oplosding in deze heftige tijden

Evelien
19 mei 2020

De bestelling voldeed niet aan de verwachtingen; friet was koud, steppegras niet gaar en taai en de kroket was lauw. Een van de twee milkshakes was zo dun als water.... Al met al een teleurstellende ervaring

Ton Touw
18 mei 2020

Goed verzorgd. Goed ingepakt. Lekker.

Harrie
18 mei 2020

Precies op tijd klaar. Lekkere friet.

Maarten
18 mei 2020

Friet was donker van kleur en knoerthard. Friet weggegooid.

Michiel
16 mei 2020
Henriette
16 mei 2020

Het was weer lekker

Ingrid
16 mei 2020

Top. Lekkere friet. Was op tijd klaar,dus niet hoeven wachten

Oaul
15 mei 2020

Keurig op tijd, heerlijke friet en snacks en goed warm bij thuiskomst. Top!

thomas
15 mei 2020

de beste friet van nuenen,en lieve mensen we komen hier graag!!👍👍

Noël
15 mei 2020

Kwaliteit is gewoon top! De transactiekosten daarentegen, hoe klein het bedrag ook, is schandalig.

Familie B
15 mei 2020

Ipv de bestelde 3x frikandel speciaal bleken er bij thuiskomst 3 gewone frikandellen in de zak te zitten. Wel dus voor de speciale betaald! Friet was te hard: leek wel 3x gefrituurd te zijn. Jammer! En toevallig vroeg ik nog bij ophalen of dit alles wel was want ik vond de zak al wat klein voor deze eenmalige grotere bestelling.

Van Rooij
14 mei 2020

De vorige keer was het veel beter. De friet was nu erg donker en heel hard. Niet eens knapperig, maar echt hard. Volgende keer beter hopen we maar.

Ton Crooijmans
14 mei 2020

Gisteren bestelling gedaan, kwaliteit is prima, alleen de bestelde bockworst was bijna koud, smaakt verder prima maar mag voor mij wel warmer !

Sjefke
12 mei 2020

Kwaliteit 100%. Hoeveelheid vlees bij Gyrosschotel en Steppegras Griekenland te weinig jammer genoeg.

Ine
12 mei 2020

Alles was goed en op tijd

Familie van Os
12 mei 2020

Wij hadden de bami, nasi en schnitzel schotel. Onze zoon was zeer tevreden over de schnitzel (bijna net zoals in Oostenrijk). De bami en nasi schotels zijn behoorlijke porties. Alles goed warm en bijgerechten fijn apart in bakjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mickey
10 mei 2020

Fijn om via de app te bestellen. En je eten is echt op dat tijdstip klaar. Dus buiten wachten is echt niet nodig. (En binnen al helemaal niet ). Lekker eten.

Stuffie
9 mei 2020

Helemaal prima

Scheepers
9 mei 2020

Lekker

Ton Crooijmans
8 mei 2020

Super geregeld, en goede kwaliteit !

Anna
8 mei 2020

Hoi, Eten was prima in orde. Helaas ontbrak wel de tweede patatje speciaal.

ria
8 mei 2020

Heerlijke frieten, het was weer smullen

Verhoeff
7 mei 2020

Prima en keurig op tijd.

Erna
6 mei 2020

Ik werd vlot geholpen, mijn opnerking was gelezen en het was lekker!

Dionne Keeris
6 mei 2020

De kwaliteit en de service perfect, alleen wel raar dat op de bonnen 0,25 cent minder staat dan wat je moet betalen. Is pinuts maar het idee!

BV
5 mei 2020
Ted en Carola
5 mei 2020

Weer prima!

Joris
5 mei 2020

Goede kwaliteit. Ik heb nu een keertje of 4/5 afgehaald en op de een of andere manier sluiten de bakjes voor de saus niet goed. Nu al voor de 3e keer alles onder de mayonaise (papieren zakjes en de tas zelf) waardoor je eerst 10 minuten bezig bent om alles schoon te maken. Tegen die tijd is alles half koud, zonde. Volgens mij sluiten de dekseltjes gewoon niet goed...

Nina
5 mei 2020

Het was heel makkelijk en handig om te bestellen. De manier van ophalen is ook erg goed en veilig geregeld in deze tijden. Helemaal top. Verder ook goed dat alles in papieren zakken zat in plaats van plastic. De friet zelf zat wel nog in plastic bakken, maar ik snap dat het moeilijk is hier een alternatief voor te vinden. De kwaliteit van het eten was ook helemaal prima. Toppe service en lekker eten!

Theo
5 mei 2020

Zoals gewoonlijk, prima kwaliteit. Ook in deze corona tijd prima geregeld met afhalen.

Bertine
4 mei 2020

Snel klaar...heerlijke hamburgers met alles erbij...meer dan voldoende van frietjes en salade. Echt lekker!!!

heugten
4 mei 2020

het eten was echt prima, er werd alleen enorm moeilijk gedaan omtrent het afhalen. dit is enorm omslachtig en vervelend. het gaat om het ophalen van een bestelling friet, maak het niet lastiger dan het al is. met de juiste naam, een betaalde bestelling en de bestel email moet het echt niet zo ingewikkeld zijn om je bestelling op te halen. dit vonden wij erg jammer

Ren
4 mei 2020

Super!

Brigitte Struijk
4 mei 2020

Bestelling makkelijk kunnen plaatsen en op afgesproken tijdstip bericht ontvangen dat de bestelling klaar stond.. geen drukte in de snackbar dus helemaal veilig!!

William Grant
4 mei 2020

website zit goed in elkaar. Makkelijk te bestellen. Ook tijdstip van afhalen is punctueel.

Peter
2 mei 2020

Het was precies klaar op het moment dat ik aankwam. Verder was de friet heel goed. Waarschijnlijk net nieuw vet? Prima.

Robert
2 mei 2020

Alles weer perfect, eten lekker warm en goed van smaak en ook op tijd klaar.

Pieter
30 april 2020

Eenvoudig bestellen via de website, snelle levering/ ophalen & lekker gegeten !

Nancy
29 april 2020

Makkelijke en overzichtelijke app! De bestelling staat precies op bestelde tijd klaar! Netjes verpakt en goede kwaliteit eten!

TvM
29 april 2020

Lekker eten, zoals altijd!

Bjorn
28 april 2020
Nick
28 april 2020

Friet is goed en burgers zijn heerlijk, verbeterpunt is wachttijd icm afhalen op afspraak. Als je dan alsnog een kwartiertje moet wachten heb ik liever een meer realistisch tijdslot. Verder heel tevreden!

Ted en Carola Simons
27 april 2020

Kwaliteit zoals altijd TOP! ...minpuntje deze keer was dat we een stuk minder friet hadden dan normaal...

Hans
27 april 2020

Uitstekend, compleet en op tijd

Ine
26 april 2020

Alles was prima en duidelijk. Jammer alleen dat je voor 5 euro moet bestellen. Ik ben maar alleen en dan moet ik meer bestellen dan ik wil. En ik snap noet waar die 25 cent transactiekosten vandaan komen. Die heb ik nog nooit hoeven betalen bij een ideal betaling.

Wil
25 april 2020

goeie manier van patat e.d. bestellen en op tijd kunnen afhalen. Voorkomt onnodig wachten

eijkemans
25 april 2020

vindt de visschotel absoluut zijn prijs niet waard. Enkele stukjes vis en voornamelijk friet. Daarnaast was er hoogstwaarschijnlijk iets niet goed omdat mijn vrouw vannacht over heeft moeten geven.